Echipa

,,Totul incepe intr-un mod simplu...depinde de tine unde se va ajunge!,,


Pentru mine ca antreprenor, cel mai important lucru, este achipa alaturi de care lucrez.Ei, sunt acei oameni care aduc valoare firmei mele.Sunt acei oameni alaturi de care cresc, invat, ma dezvolt.Sunt oameni minunati, fiecare cu povestea lui de viata, cu aspiratii, cu vise,cu dorinta de a deveni mai buni.
Sa-i cunoastem : ))

Rodica Hentiu

Consilier Imobiliar

Tel: 0722.238.987

Nu-i place sa fie pozata :)) Acesta este si motivul pentru care, nu apare poza cu ea.Respect aceasta dorinta.

Un om minunat, o doamna, o femeie puternica, o mama consacrata, un profesionist,  cu o bogata experienta in vanzari, un bun cunoscator al oamenilor, perfectionista, un om care iubeste sa muncesca.

Este alaturi de clienti, lupta si apara interesele fiecarui client, este acolo cand cineva are nevoie de ea, ofera consultanta imobiliara intr-un mod profesionist si interesele clientilor reprezinta o prioritate.

Este persoana care a fost alaturi de mine in aceasta afacere, de la inceput.Este omul alaturi de care am trecut prin toate etapele de inceput, exeperienta ei fiindu-mi de un real folos.Este persoana impreuna cu, care am facut acei pasi mici, sustinandu-ne una pe cealalta, reusind in acest fel sa crestem, sa ne dezvoltam si sa ajungem pana aici, unde suntem in acest moment.

Iubeste viata,omenii, cinstea, onestitatea, echilibrul si pentru ea, atunci cand clientul pleaca multumit, este cea mai mare rasplata.


Andreea Elisabeta Nadas

Secretara

Tel: 0722.511.804
Imagini inline 1